ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑ
ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

SERIOXYL2 ΟΡΟΙ
2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

2 Οροί στο επίκεντρο του προγράμματος καθοδήγησης κατά της αραίωσης SERIOXYL
2 Βέλτιστες συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών.
2 Συνθέσεις για ενισχυμένα και συμπληρωματικά αποτελέσματα.
2 Εξατομικευμένα προγράμματα περιποίησης με τη σύσταση του επαγγελματία κομμωτή της L’Oréal Professionnel

1 ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ.
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

DENSER HAIR.
Μετά από 3 μήνες καθημερινής εφαρμογής: Μεγαλύτερη πυκνότητα, +1700 νέες τρίχες*

1 ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.
ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
THICKER HAIR.

*Αποτελέσματα βασισμένα σε κλινική μελέτη με χρήση του Denser Hair έναντι εικονικού προϊόντος (placebo), σε 101 άτομα μετά από 3 μήνες.

ΒΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
FULLER HAIR

Ο ειδικός σε θέματα περιποίησης των μαλλιών, ο επαγγελματίας κομμωτής της L’Oréal Professionnel εφαρμόζει πρώτος μία διάγνωση στο κομμωτήριο για να διαπιστώσει τον τύπο των μαλλιών και τα σημάδια αραίωσης. Στη συνέχεια προτείνει το εξατομικευμένο πρόγραμμα Fuller Hair.

Άμεσο Αποτέλεσμα:
Μαλλιά πιο πυκνά, με περισσότερο σώμα στην τρίχα σε 15 λεπτά.

ΒΗΜΑ 2 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
2 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
FULLER HAIR

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONNEL ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εντατική και την καθημερινή περιποίηση, τα οποία συνδυάζονται για την αντιμετώπιση της αραίωσης. Η εντατική περιποίηση αφορά στους 2 ορούς, ενώ η καθημερινή στο kit Fuller Hair για φυσικά ή βαμμένα μαλλιά.

 • 1
  ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Μία σύνθεση χωρίς σιλικόνη που καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής από το πλεονάζον σμήγμα και κατάλοιπα, προσφέροντας μία αίσθηση φρεσκάδας.

 • 1
  CONDITIONER ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΩΜΑ

  Προσθέτει άμεσα σώμα στην τρίχα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά, αφήνοντας μία ανάλαφρη αίσθηση.

 • 1
  ΑΦΡΟΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ

  Περιποίηση στις ρίζες και στα μήκη, για μαλλιά με περισσότερο σώμα.

 • 1
  Thicker hair

  Ξεκινήστε το πρωί με το λούσιμο, με την εφαρμογή του Fuller Hair Kit, για φυσικά ή βαμμένα μαλλιά, και στη συνέχεια εφαρμόστε το Thicker Hair σε νωπά μαλλιά σε μήκη και άκρες.

 • 1
  DENSER HAIR

  Ξεκινήστε το πρωί με το λούσιμο, με την εφαρμογή του Fuller Hair Kit, για φυσικά ή βαμμένα μαλλιά και χρησιμοποιήστε το Denser Hair εντατικά κάθε βράδυ για 3 μήνες.

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΙΑ
L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Dr. Bruno
A. BernardΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ L’ORÉAL ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ; Η αραίωση των μαλλιών οφείλεται κυρίως σε 2 παράγοντες: μείωση της πυκνότητας, δηλαδή λιγότερες τρίχες ανά cm2, και μικρότερη διάμετρος στην τρίχα. Πέραν της τριχόπτωσης που σχετίζεται με την αλωπεκία, η μείωση της πυκνότητας των μαλλιών συμβαίνει όταν οι θύλακες των τριχών εισέρχονται σε μια πιο παρατεταμένη φάση ύπνωσης μετά από την οποία τα μαλλιά πέφτουν. Η ηλικία και ο χρόνος που αρχίζουν τα μαλλιά να εμφανίζουν αραίωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: ιστορικό οικογένειας, ηλικία, διατροφή, άγχος, ορμόνες ή συνήθειες της καθημερινότητας είναι κάποιοι από τους παράγοντες της λίστας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ SERIOXYL
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ;
Το SERIOXYL δρα αποτελεσματικά κατά της αραίωσης των μαλλιών αποκαθιστώντας την πυκνότητα της τρίχας, βελτιώνοντας την αντοχή της στο σπάσιμο και δίνοντας ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει το θύλακα να εκπληρώσει το ρόλο του.